Дома / Сликотека

Сликотека

Локални избори во Бугарија

Галерија од кампањите на кандидатите за “кметови” на оптините во Бугарија. Има многу импровизации, по некоја голотија и фолк пејач. Не знаеме дали се сериозни или не…

Повеќе...