Дома / Пишанки / Ситуации во кои едноставно морате да му се спротивставите на животот и да превземете контрола

Ситуации во кои едноставно морате да му се спротивставите на животот и да превземете контрола

Кога дождот мисли дека може да ти ја уништи забавата.

Кога ќе ти дојде Јеховин сведок на врата.

Кога на комшијата му треба сериозен животен совет.

Кога сакаш да бидеш еднорог, а сите ти рекле дека тоа е невозможно.

Кога пубертетот ќе ја удри сестра ти…

Кога живееш во меѓудетно семејство и во недела влегуваш последен да се бањаш.

Кога на работа мора да одиш со долги, а тебе ти е премногу топло.

Кога имаш една работа и таа ќе успееш да ја заебеш…

На крајот, доколку изгубиш контола врз се и ти се чини дека целиот свет е против тебе, во ред е. Запомни дека се е во ред.

Обиди се со

Моменти во кои ве јаде туѓ срам

Сите правиме глупави работи од кои се срамиме, но понекогаш постои поголем срам, туѓиот… Еве ...