Дома / Игри (страна 2)

Игри

The Naked Alien

Влезете во аркадната авантура со голиот вонземјанин, кхм, не е перверзно како што звучи. Контроли: стрелки.

Повеќе...

Cloud Wars – Sunny Day

Мразите облачно и врнежливо време? Тогаш борете се против лошите облаци и стигнете до сонцето. -

Повеќе...

Liquid 2

За полесно да ја завршите неделата, ви ја нудиме оваа доста заразна игра: -

Повеќе...

Build Up

Ајде да видиме дали сте природно надарени за статика или сте имале 10ка на факс. -

Повеќе...

Koutack

Денеска ќе ја развиваме логиката. Потребно е да ги споите плочките во една. За да го направите тоа потребен ви е левиот клик од маусот и неокортексот. -

Повеќе...