Дома / Gif / Реакција #608

Реакција #608

кога пробуваш да си ја вршиш работата, ама никојк не го исчистил тротоарот од мраз…

Обиди се со

Туторијал #290

како се постапува со луѓе кои сакаат да креваат нозе на шалт табла.