Дома / Gif / Реакција #598

Реакција #598

кога ќе ги видиш прашањата на тестот и сфаќаш дека ништо не знаеш.

Обиди се со

Туторијал #290

како се постапува со луѓе кои сакаат да креваат нозе на шалт табла.