Дома / Gif / Реакција #468

Реакција #468

кога им објаснуваш на другарите што си правел вечерта кога не си бил излезен со нив…

Обиди се со

Реакција #494

кога симпатијата ќе ти каже здраво, а ти се обидуваш да изгледаш опуштено…