Дома / Gif / Реакција #467

Реакција #467

кога ќе ми кажат насмеј се пред да ме фотографират…

Обиди се со

Реакција #494

кога симпатијата ќе ти каже здраво, а ти се обидуваш да изгледаш опуштено…