Дома / Gif / Моментот #592

Моментот #592

кога некој ти кажува нешто во диско, а ти не можеш да го слушнеш и само климаш…

Обиди се со

Реакција #494

кога симпатијата ќе ти каже здраво, а ти се обидуваш да изгледаш опуштено…