Дома / Gif / Чувството #515

Чувството #515

кога не ти пали колата и се преправаш дека знаеш што правиш откако ќе ја отвориш хаубата…

Обиди се со

Туторијал #234

како најбрзо да ја накитите новогодишната елка.