Дома / Факти (страна 8)

Факти

Факт #112

Деснаците, просечно, живеат 9 години повеќе од леваците.

Факт #111

Поларната мечка го покрива носот со шепата за да се камуфлира кога лови.

Факт #110

Џастин Бибер е повеќе пати пребаруван на гугл отколку Исус.

Факт #108

Тежиш помалку кога има полна месечина.

Факт #107

Ако јадеш премногу моркови, можеш да станеш портокалов.

Факт #106

Единствено место каде што можеш сам да се голицкаш е врвот на твојата усна.

Факт #105

Колку си попаметен, толку повеќе сонуваш.

Факт #104

Виното скиснува на сончева светлина, затоа се флашира во затемнети шишиња.

Факт #103

Јаболкото, кромидот и компирот имаат ист вкус ако го затнеш носот.