Дома / Факти / Факт #179

Факт #179

Наполеон и Хитлер се родени со разлика од 129 години, дошле на моќ со разлика од 129 години и ја окупирале Русија со разлика од 129 години.

Обиди се со

Факт #177

Црвената панда е толку уникатна што нема ниту еден друг вид кој и е близок, ...