Дома / Факти / Факт #175

Факт #175

Тиквите, лубениците, авокадото и бананите се бобинки, додека јагодите, малините и капините не се.

Обиди се со

Факт #178

Во 1866, Лихтенштајн ја окупирала Италија со војска од 80 војници и се вратила назад ...