Дома / Факти / Факт #172

Факт #172

Хромофобија или позната и како хроматофобија е постојан и ирационален страв од бои.

Обиди се со

Факт #178

Во 1866, Лихтенштајн ја окупирала Италија со војска од 80 војници и се вратила назад ...