Дома / Факти / Факт

Факт

Во пустината Сахара постои градче по име Тидикелт во кое 10 години не паднала ниедна капка дожд.

Обиди се со

Факт #174

Nissan го користеле бројот 23 во мотоспортот затоа што бројот 2 преведен на Јапонски се ...