Дома / Факти / Факт #151

Факт #151

Милиони дрва годишно растат благодарение на вервериците кои заборавиле каде ги скрилe плодовите.

Обиди се со

Факт #174

Nissan го користеле бројот 23 во мотоспортот затоа што бројот 2 преведен на Јапонски се ...