Дома / Факти / Факт #148

Факт #148

Ако си во тотален мрак повеќе од 3 дена, можеш трајно да ослепиш.

Обиди се со

Факт #174

Nissan го користеле бројот 23 во мотоспортот затоа што бројот 2 преведен на Јапонски се ...